3 fede Raspberry Pi cases

Raspberry Pi Tilbehør

Når man køber sin Raspberry Pi, så kommer den som udgangspunkt uden nogen form for case. Derfor vil det i det fleste tilfælde være en god ide, at købe en case. Der er rigtigt mange forskellige cases i et utal af farver og former, så før du køber en case til din Raspberry, så bør du overveje hvad du regner med at skulle bruge den til – hvis du skal have en såkaldt ”hat” på, så kræver det nemlig at din case understøtter den eksterne tilslutning, eksempelvis med et hul i toppen af casen.

Raspberry laver nogle officielle cases, som også fås i flere forskellige farver. Det smarte ved disse cases er, at der følger forskellige toppe med til dem, så der også er mulighed for at tilslutte ekstraudstyr. Herunder kan du se et Raspberry Pi case i Sort/grå. Bemærk at du skal være opmærksom på, at ikke alle cases passer til alle modeller af Raspberry Pi.

Raspberry Pi case i sort
Ovenstående case kan købes hos Wattoo.dk her.

Nu er det jo ikke ligefrem raketvidenskab at lave covers til Raspberry Pi, så der findes også en lang række andre producenter som laver covers. Casen herunder er fra OKdo og passer til en Raspberry Pi 4. Som du kan se, så åbnes det på en lidt anden måde end de officielle cases, og jeg synes personligt at OKdos cases er ret flotte. Til gengæld er der så ikke mulighed for at montere ekstraudstyr / hatte på din Pi, hvis du anvender sådan en case.

OKdo Raspberry Pi 4 case
Ovenstående case kan købes hos Wattoo.dk her.

Som sagt, så skal du være opmærksom på at få købt det rigtige cover som passer til din Raspberry Pi. Har du eksempelvis en af de små Raspberry Pi Zero (Zero eller Zero Wireless), så skal du have et cover som det du kan se på billedet herunder. Der er igen tale om en officiel case fra Raspberry Pi og der kommer flere forskellige toppe med, så det er muligt at tilslutte ekstraudstyr i form af hatte eller et kamera – der følger også gummefødder med, så den kan stå ordentligt fast.

Raspberry Zero case
Ovenstående case kan købes hos Wattoo.dk her.

Bemærk, at hvis du klikker på et af ovenstående links og efterfølgende handler i butikken, så støtter du samtidig Raspberry.dk med en procentdel af salget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *