Raspberry Pi bøger

Henover de sidste par år, er Raspberry Pi blevet mere og mere populær. Det betyder helt naturligt, at der er begyndt at være et marked med en størrelse, der gør det interessant for forfattere at skrive bøger om Raspberry Pi. På denne side kan du se et udvalg af forskellige Raspberry Pi bøger hos Plusbog.dk – køber du via et af nedenstående links, så støtter du samtidig Raspberry.dk.

Plusbog.dk har et imponerende udvalg af bøger om Raspberry Pi – du kan se listen her.

 

Raspberry Pi Cookbook

Raspberry Pi Cookbook af Simon Monk

Dette er den tredje udgave af den meget populære bog, som indeholder en lang række række guides til hvordan man kan anvende sin Raspberry Pi til eksempelvis Python udvikling eller hvordan man kan tilslutte forskelligt ekstraudstyr som eksempelvis sensore, motorer og mange andre af de muligheder som du har med din Raspberry Pi.

Bogen er på engelsk og indeholder 400 sider i paperback format. Raspberry Pi Cookbook blev udgivet i 2019 af O’Reilly Media, som også har udgivet en lang række andre tekniske bøger i god kvalitet.

Køber du bogen via linket herunder hos Plusbog.dk, så har du muligheden for både at købe den med og uden medlemsskab. Vær opmærksom på det, når du gennemfører købet.


Raspberry Pi for dummies

Raspberry Pi for Dummies af Mike Cook, Sean McManus

Har du netop kastet dig over en Raspberry Pi for første gang, og har du brug for en introduktion til den lille computer, som starter på et lav niveau, så er bogen Raspberry Pi for Dummies måske vejen frem. Der er efterhånden blevet udgivet rigtigt mange forskellige bøger under ”For Dummies”-navnet, og fælles for dem er, som titlen antyder, at de starter ret meget fra bunden.

Bogen er på engelsk, indeholder 512 sider og udkom i slutningen af 2017. Raspberry Pi for Dummies bliver udgivet af forlaget John Wiley & Sons Inc.

Køber du bogen via linket herunder hos Plusbog.dk, så har du muligheden for både at købe den med og uden medlemsskab. Vær opmærksom på det, når du gennemfører købet.